На території Івано-Франківської школи виявлено наркоторгівця

На території Івано-Франківської школи виявлено наркоторгівця

11.02.13 08:37 0 1058
6 лютого працівники служби боротьби із незаконним обігом наркотиків затримали наркоділка з немалим запасом наркотичного товару.

В ході проведення оперативно-профілактичних заходів спрямованих на виявлення місць вживання наркотичних засобів та осіб, які їх розповсюджують в навчальних закладах, правоохоронці затримали чоловіка, що саме збирався реалізувати наркотики безпосередньо на території школи. При собі той мав близько трьох кілограмів макової соломки та більше сорока таблеток сильнодіючого лікарського засобу метандієнону.

35-річний житель Івано-Франківська вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. На разі міліціонери з’ясовують чи встиг правопорушник продати наркотичну отруту учням закладу.

Злочинця затримано та порушено кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією, згідно до ч.2 ст.307 КК, «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ