Тернопільщина: Валентин Хоптян зустрівся з представниками обласних організацій ветеранів Афганістану та ветеранів - учасників миротворчих операцій

Тернопільщина: Валентин Хоптян зустрівся з представниками обласних організацій ветеранів Афганістану та ветеранів - учасників миротворчих операцій

11.02.13 10:29 0 1140
Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян провів робочу зустріч з членами обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану та членами обласної організації ветеранів учасників миротворчих операцій.

Як було зазначено під час наради, на підтримку діяльності обласної та районних організацій УСВА, відповідно до обласної програми «Ветеран» у 2012 році з обласного бюджету виділено: 15 тисяч гривень на забезпечення статутної діяльності обласної організації та 10 тисяч гривень на виплату матеріальних допомог.

У лікувально-профілактичних закладах області для ветеранів Афганістану функціонують 223 палати, забезпечуються лікарськими препаратами для надання невідкладної медичної допомоги.

За кошти державного бюджету придбано 5 квартир інвалідам та учасникам бойових дій, на суму 1 299 300 тис. грн.

Представниками обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану звернулися з проханням до голови ОДА Валентина Хоптяна у виділенні коштів на встановлення пам’ятних знаків, надання допомоги в ремонті приміщення організації, йшлося й про питання медичного забезпечення.

Звернулися до керівника краю і представники обласної організації ветеранів учасників миротворчих операцій.

Вони попросили допомогти у виділенні безкоштовних путівок для лікування в Заліщицькому обласному комунальному госпіталі інвалідів війни та реабілітованих, обласних комунальних фізіотерапевтичних лікарнях реабілітації, розташованих в с.Більче-Золоте Борщівського району, смт Микулинці Теребовлянського району та в Гусятинській центральній районній комунальній лікарні (водолікування).

Також мова йшла про приміщення організації, яке потребує негайного ремонту та транспортної підтримки.

Присутні обговорили план відзначення в області Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який припадає на 15 лютого.

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян доручив присутнім на зустрічі керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації вивчити питання, з якими до обласної влади звернулися представники Української спілки ветеранів Афганістану та обласної організації ветеранів - учасників миротворчих операцій і напрацювати шляхи їх розв’язання.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: У 2012 до ...
Наступна новина: Тернопільщина: В ОДА ...

КОМЕНТАРІ