Тернопільщина: В ОДА обговорили цінову ситуацію на споживчому ринку

Тернопільщина: В ОДА обговорили цінову ситуацію на споживчому ринку

11.02.13 10:45 0 1157
Заступник голови облдержадміністрації Василь Гецько провів засідання обласної робочої групи з врегулювання цінової ситуації на споживчому ринку.

На нараді обговорено цінову ситуацію на ринку борошна та хліба за січень поточного року, а також про виконання доручень голови обласної державної адміністрації щодо врегулювання діяльності ринків.

За інформацією управління статистики, індекс споживчих цін по області за січень 2013 року склав 99,8%, що на 0,4% нижче ніж по Україні, зокрема ціни на продукти харчування та безалкогольні напої знизилися на 0,2%. Найбільше подешевшали фрукти, знизилися також ціни на цукор, рибу та продукти з риби, м'ясо та м'ясопродукти, олію. Водночас, подорожчали овочі, молоко, сир та яйця, продукти переробки зернових, безалкогольні напої.

Василь Гецько звернув увагу на важливості посилення заходів з детінізації та легалізації економіки області, координації дій між контролюючими службами та органами виконавчої влади з метою оперативного реагування на виникнення проблемних питань, що полягають у врегулюванні цінової ситуації.

Також заступник голови наголосив на необхідності збільшення замовлень та поставок у підприємства торгівлі продукції від місцевих виробників, вартість яких суттєво нижча від завізної та врегулюванні проблемних питань в сфері надання житлово-комунальних та ритуальних послуг, послуг ринків з продажу продовольчих та непродовольчих товарів.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільщина: Валентин ...
Наступна новина: На Тернопільщині протягом ...

КОМЕНТАРІ