Чернігівщина: Шляхи забезпечення стабільних цін на соціальні сорти хліба обговорили на комісії

Чернігівщина: Шляхи забезпечення стабільних цін на соціальні сорти хліба обговорили на комісії

11.02.13 12:39 0 1058
Про шляхи забезпечення стабільних цін на соціальні сорти хліба йшлося на розширеному засіданні комісії по цінах облдержадміністрації, яке відбулося 7 лютого під головуванням в.о. заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Подоляка. У засіданні взяли участь представники суб’єктів роздрібної торгівлі.

Про цінову ситуацію на ринку хліба та хлібобулочних виробів області присутніх поінформувала заступник директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації – начальник управління з питань розвитку підприємництва та інвестиційної діяльності Світлана Полторацька.

Завідувач Сектору в Чернігівській області Державної інспекції України з контролю за цінами Віра Оношко доповіла про результати моніторингу роздрібних цін на хліб та формування роздрібної ціни на нього суб’єктами господарювання області.

За результатами обговорення порушених питань було досягнуто домовленості в умовах виконання вимог діючого Меморандуму узгоджених дій між Чернігівською обласною державною адміністрацією, виробниками продовольчих товарів, суб’єктами оптової та роздрібної торгівлі в області визначити можливість зниження суб’єктами торгівлі діючих рівнів торговельних надбавок на хліб масового вжитку, в першу чергу, на хліб простої рецептури. Також були напрацьовані пропозиції щодо збільшення обсягів виробництва та реалізації соціальних видів хліба, зменшення витрат та підвищення його якості.

На засіданні було заслухано інформацію завідувача сектору контролю за проведенням готівкових розрахунків управління податкового контролю ДПС у Чернігівській області Ігоря Єсипенка про створення умов по запровадженню реєстраторів розрахункових операцій з контрольною стрічкою в електронній формі у сфері торгівлі.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Влада ...
Наступна новина: На Чернігівщині готуються ...

КОМЕНТАРІ