На Львівщині затримали крадія з Донецька

На Львівщині затримали крадія з Донецька

11.02.13 14:05 0 1123
У чергову частину Червоноградського міськвідділу міліції 6 лютого надійшло повідомлення від приватного підприємця про те, що на Червоноградському міському ринку невідома особа із його контейнера вкрала светри вартістю 150 грн.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група, яка спільно з членами громадського формування ПП «Аутпост-СК» затримали підозрілого чоловіка.

Як повідомив начальник охорони ПП «Аутпост-СК», який є керівником громадського формування, близько 14.00 години у їхнє відділення охорони, яке знаходиться на території Червоноградського міського ринку, надійшло повідомлення, що на території КП «Червоноградський речовий ринок» перебуває група невідомих осіб, які здійснюють крадіжки речей.

Одразу після прибуття на ринок двох працівників «Аутпост-СК», які є членами громадського формування, в одному з магазинів затримали невідомого мужчину, якого запідозрили у вчиненні крадіжки одягу.

Приїхавши на місце події працівники міліції встановили, що вказаний громадянин є 25-річний житель міста Донецьк, раніше судимий.

За даним фактом порушено кримінальне провадження. Проводиться перевірка на причетність чоловіка до вчинення даної крадіжки та інших злочинів.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Оксани Козачок, Червоноградський міський відділ міліції)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: За спожиті ...
Наступна новина: На Львівщині ворожка ...

КОМЕНТАРІ