На Львівщині ворожка

На Львівщині ворожка "розвела" людей на 100 тисяч

11.02.13 14:11 0 1399
До ворожок та екстрасенсів у суспільстві ставляються по-різному. Дехто, чомусь забуваючи про Бога, вважає, що вони здатні порятувати ледь не від всіх земних бід. Втім, чимало людей вважає їх шарлатанами і дурисвітами, котрі користуючись людськими слабостями, наганяють на людей страх. Випадок про який розповіли у Личаківському райвідділі внутрішніх справ, переважує шальки терезів на користь опонентів ворожбитів.

Доволі тривалий час на людській довірі спекулювала Віра Колосовська (ім'я та прізвище громадянки з етичних міркувань змінено). Вона вправно переконувала людей, що володіє надприродними здібностями, вміє знімати «пороблення» та прокляття, повертати у сім'ї вкрадене щастя. До 35-річної спритниці зверталися люди, котрі скаржилися на постійні невезіння та прикрощі у житті. Викликаючи у людей страх, жінка стверджувала, що на них та на їхні сім'ї впали страшні родові прокляття чи наведено порчу, які неможливо зняти без спеціальних кодів та ритуалів. Розповідаючи про свої «чудодійні» здібності, жінка обіцяла допомогти «нещасним» навести лад у їхньому житті. Для цього людям було необхідно лише принести свої золоті прикраси. Пройдисвітка розповідала, що проведе з дорогоцінними речами спеціальні ритуали, а відтак віднесе до церкви. Лише так за її словами людям можна було позбутися нещасть.

Довірившись ворожці, люди так і чинили. Більше того, спілкуючись між собою, вони робили шахрайці своєрідну рекламу, розповідаючи одне одному про, нібито, унікальні її можливості. Втім, після сеансів зі зняття пороблень та чарів, життя у клієнтів екстрасенса не покращувалося. Й лише тоді вони починали розуміти, що стали жертвою дурисвітки. Відтак один за одним потерпілі поспішили до Личаківського райвідділу внутрішніх справ. Затримавши горе-ворожку, правоохоронці встановили, що зловмисниця здавала золоті прикраси у ломбард. Відтак з'ясувалося, зо її жертвами стало дев'ять громадян. Потерпілим заподіяно збитків у розмірі майже 100 тисяч гривень. Тепер зловмисниці доведеться постати перед судом та повернути людям втрачені кошти. Цю «порчу» із неспростовними доказами їй зняти з себе не вдасться. Кримінальна пляма у біографії залишається назавжди.

Про це повідомили в УМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині затримали ...
Наступна новина: На Львівщині підприємець ...

КОМЕНТАРІ