На Львівщині підприємець обікрав квартиру

На Львівщині підприємець обікрав квартиру

11.02.13 14:30 0 1078
На Львівщині 39-річний житель міста Стебник обікрав свого приятеля, який приютив його у власній квартирі. Важливим є сам факт, що чоловік був підприємцем і до цієї крадіжки у нього не було проблем із законом.

У кінці листопада 2011 року через сімейні чвари чоловік опинився на вулиці. Зі складної ситуації допоміг вибратись його приятель, запропонувавши поселитися у нього вдома. Новоспеченому квартирантові приятель віддав дублікат ключів від вхідних дверей квартири.

Кількома днями пізніше, господареві квартири необхідно було поїхати у село, провідати своїх родичів. Цього ж дня, чоловік повернувся додому, але дверей квартири ніхто не відчинив. Зайшовши у власну квартиру, господар помешкання виявив відсутність речей свого товариша. Крім цього, в квартирі були відсутні і речі самого власника квартири.

Правоохоронці з’ясували, як тільки квартирант залишився наодинці, першим ділом схопив телевізор і поніс у ломбард. Після цього «вдячний» квартирант повернувся у квартиру та забрав всі свої речі, зачинивши за собою двері. У відділі міліції чоловік звинувачував у всьому своє матеріальний становище. Розуміючи, що відповідальності не уникнути, чоловік порушив умови підписки про невиїзд та «врятувався» втечею за кордон.

Прикрим є той факт, що потерпілий не дожив до оголошення вироку своєму кривдникові. Через смерть останнього суд ухвалив розглянути справу у відсутності підсудного, а також у відсутності і потерпілого. При призначенні покарання суд врахував факт порушення підсудним підписки про невиїзд і те, що чоловік притягувався до кримінальної відповідальності вперше.

Дрогобицьким міськрайонним судом підсудного визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді арешту на строк 2 місяці.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(Наталія Постойко, Дрогобицький МВ)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині ворожка ...
Наступна новина: Івано-Франківська міська ...

КОМЕНТАРІ