Івано-Франківщина: Для міліції - муляжі, а для клієнтів системні блоки в схованці

Івано-Франківщина: Для міліції - муляжі, а для клієнтів системні блоки в схованці

11.02.13 19:48 0 1323
Працівники підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили в Івано-Франківську підпільний гральний клуб, який ретельно маскував свою незаконну діяльність

Минулої п'ятниці оперативники на підставі ухвали суду здійснили обшук у приміщенні, що на першому поверсі багатоквартирного будинку по вулиці Галицькій. До слова, звідти вже неодноразово вилучали системні блоки, з допомогою яких клієнти грали на гроші.

Ззовні може скластися враження про те, що в приміщенні нікого немає. Вікна заклеєні рекламою, за якою нічого не видно. В середину запускають тільки «своїх» людей, за попередньою домовленістю. Цього разу міліціонери застали всередині адміністратора, бармена (для клієнтів передбачено пиво, кава та інші напої) та одного молодого чоловіка за монітором. Працівники закладу пояснили правоохоронцям, що системні блоки недіючі, й продемонстрували порожні коробки.

Однак при детальному огляді приміщення працівники міліції знайшли заховані в нішах за металевими жалюзями одинадцять системних блоків. Саме їх і використовували для грального бізнесу. Комп'ютерне обладнання вилучено, встановлюється особа орендатора приміщення, який, власне, організував цей «маскарад» із муляжами. Йому загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: 11-18 лютого ...
Наступна новина: Михайло Вишиванюк ініціює ...

КОМЕНТАРІ