Кадети-спортсмени з Польщі пройшли   тренування на Рівненщині

Кадети-спортсмени з Польщі пройшли тренування на Рівненщині

12.02.13 12:38 0 1166
В період з 4 по 10 лютого у місті Кузнецовськ з робочим візитом перебувала делегація представників центральної школи Державної пожежної охорони міста Ченстохова Республіки Польща.

14 кадетів-спортсменів та тренер з пожежно-прикладного спорту завітали на Рівненщину з метою якісної підготовки у критому спортивно-оздоровчому комплексі другого державного пожежно-рятувального загону з охорони ВП «Рівненська АЕС», аналогів якого у Польській Республіці немає. Рятувальники Польщі готувалися до внутрішнього зимового чемпіонату з ППС, що пройде у березні 2013 року в місті Торунь серед вогнеборців 10 пожежних гарнізонів та кадетів 4 навчальних шкіл.

За словами тренера польської команди Здзіславава Ковбасюка в Україні вони вперше, і їм надзвичайно сподобалася гостинність рівненських рятувальників. Проте найбільше гостей вразив критий спортивний комплекс, де можна на високому рівні підготувати команду до змагань. «На превеликий жаль ні в одному польському воєводстві такого комплексу немає. Дуже дякуємо за надану можливість в повній мірі підготуватися до змагань. Висловлюємо надію на подальшу тісну взаємодію з вогнеборцями Рівненщини» - сказав тренер команди.

«Користь від такої співпраці очевидна. Ми вчимося діяти спільно, як при ліквідації різноманітних надзвичайних ситуацій транскордонного характеру так і щодо взаємодії у спортивній та культурній сферах обох країн» - зазначив перший заступник начальника Територіального управління МНС у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Сергій Крук, який особисто займався організаційними питаннями перебування та тренування польських гостей.

Окрім організованої належної спортивної підготовки делегації польських рятувальників люб’язно було продемонстровано можливості інформаційного центру Рівненської атомної електростанції та ознайомлено з технічними характеристиками автомобілів та сучасного рятувального обладнання другого державного пожежно-рятувального загону з охорони «РАЕС», проведено екскурсію в місті атомників Кузнецовську.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ