Михайло Костюк привітав Генерального консула Російської Федерації у Львові Олега Астахова з нагоди професійного свята

Михайло Костюк привітав Генерального консула Російської Федерації у Львові Олега Астахова з нагоди професійного свята

12.02.13 20:01 0 1247
Голова обласної державної адміністрації Михайло Костюк надіслав вітання Генеральному консулу Російської Федерації у Львові Олегу Астахову та працівникам Генерального консульства з нагоди професійного свята – Дня працівника дипломатичної служби Росії.

«Дозвольте висловити Вам свою високу повагу та привітати Вас і працівників Генерального консульства Російської Федерації у Львові з професійним святом – Днем дипломата.

Завдяки професійній майстерності, наполегливій праці та невичерпній енергії працівників Генерального консульства наші двосторонні відносини активно розвиваються і зміцнюються.

Користуючись цією нагодою, зичу Вам і Вашим колегам міцного здоров’я і добробуту, оптимізму, злагоди та нових професійних здобутків. Щиро вдячний Вам за підтримку і розуміння та висловлюю сподівання на нашу подальшу активну співпрацю», – йдеться у вітанні голови облдержадміністрації.

Також зазначимо, що 8 лютого 2013 року з нагоди Дня працівника дипломатичної служби Росії відбулось офіційне прийняття у Генеральному консульстві РФ у Львові.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині спіймали 15 ...
Наступна новина: Луцьк: Міська влада змушена ...

КОМЕНТАРІ