Львівщина: У Стрию правоохоронці затримали зловмисників, які обкрадали дитсадки

Львівщина: У Стрию правоохоронці затримали зловмисників, які обкрадали дитсадки

13.02.13 10:11 0 1187
У результаті клопіткої роботи працівники Стрийського міського відділу міліції припинили злочинну діяльність групи осіб, які обкрадали дошкільні навчальні заклади. Їх було затримано «на гарячому», при спробі проникнення у дитсадок у центрі міста.

Правоохоронці мають підставу підозрювати цих осіб у вчиненні крадіжок з приміщень двох комунальних підприємств міста. Крім того, крадіжка із магазину мобільних телефонів на суму близько 15 тисяч гривень, як виявилось, справа рук найстаршого з подільників.

Діти – найдорожче у нашому житті. Приводячи малечу зранку у дитсадок, батьки впевнені, що їхні діти у безпеці, їх нагодують та припильнують. У Стрию спокій батьків та вихователів порушили зловмисники, які протягом січня-лютого обкрадали та нищили майно у дошкільних навчальних закладах міста.

Упродовж декількох тижнів оперативні працівники спільно з дільничними інспекторами міліції працювали над розкриттям цих злочинів. Днями під особистим керівництвом начальника відділу підполковника міліції Андрія Кумечка правоохоронці затримали злочинну групу при спробі проникнення у дитсадок, що у центрі міста.

Зловмисники проникали в приміщення шляхом злому вхідних дверей. Злодії забирали комп’ютерну техніку, продукти харчування. У пошуках «наживи» вони нищили та ламали двері та інше майно. Діла їм не було до того, що зранку у понівечені приміщення батьки приведуть маленьких дітей.

Як з’ясували правоохоронці, у злочинну групу входило четверо осіб, троє з них - неповнолітні. Втягнув неповнолітніх у злочинну діяльність 26-річний місцевий мешканець, який два роки тому звільнився з місць позбавлення волі.

Викрадену техніку найстарший подільник закладав у ломбард. Крім цього, саме його правоохоронці підозрюють у викраденні мобільних телефонів з магазину, що у центрі міста. Ця крадіжка мала місце в перших числах лютого. Сума викраденого становить близько 15 тисяч гривень.

Наразі за фактами крадіжок триває досудове слідство, у ході якого слідчі встановлять роль кожного фігуранта у вчинених злочинах. 26-річний зловмисник перебуває під вартою.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

(за матеріалами Ольги Марцинюк, Стрийський міський відділ міліції)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: На Львівщині викрито ...

КОМЕНТАРІ