Хмельниччина: Обговорили питання підготовки до оздоровчої кампанії 2013 року в області

Хмельниччина: Обговорили питання підготовки до оздоровчої кампанії 2013 року в області

13.02.13 11:55 0 1052
Одним з основних чинників забезпечення якісного оздоровлення і відпочинку дітей є належне та своєчасне фінансування, яке здійснюється за рахунок коштів державного, обласного та місцевих бюджетів, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності та позабюджетних коштів. Під керівництвом першого заступника голови ОДА Вадима Гаврішка відбулась селекторна нарада з питань підготовки до оздоровчої кампанії 2013 року. За словами Вадима Дмитровича у цьому році необхідно збільшити фінансування на оздоровлення та відпочинок дітей, що дасть можливість збільшити кількість дітей, які будуть забезпечені оздоровчими послугами.

За даними з районів і міст обласного значення станом на 7 лютого 2013 року планується забезпечити оздоровленням та відпочинком 92 200 дітей, що становить 78,76% від загальної кількості дітей шкільного віку області.

На проведення оздоровчої кампанії планується використати 26млн.165 тис. грн. Зокрема з обласного бюджету – 3 млн. 75 тис гривень.

Поряд з тим, існує ряд негативних факторів, літньої оздоровчої кампанії 2013 року, одним з яких є те, що в ряді районів виділено недостатньо коштів на оздоровлення, лише на відпочинок у пришкільних таборах з денним перебуванням 14 днів.

І на сам кінець селекторної наради, Вадим Гаврішко, звертаючись до керівників районів наголосив: «Звертаю вашу увагу на те, що кожен з вас несе особисту відповідальність щодо оздоровлення дітей вашого регіону і належного виконання Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ