На Львівщині збиралися снайпери

На Львівщині збиралися снайпери

13.02.13 13:15 0 1383
В управлінні Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України завершилися збори із снайперами військових частин та підрозділів Західного регіону. Збори тривали протягом 5 днів. Підчас зборів більшість часу приділили практичним заняттям в польових умовах.

Снайпери Західного територіального командування внутрішніх військ вивчали теорію та практику стрільби, інженерну підготовка (вміння маскуватись та встановлювати мінно-вибухові загородження на підступах до бойової позиції снайпера) та способи орієнтування на місцевості. Підчас занять снайпери виконували різноманітні завдання, які теоретично могли виникнути у бойових умовах.

Учасники зборів повинні були вийти на вказану позицію орієнтуючись як по карті так і без неї. Снайпери також вчилися правильно займати позицію, маскувати її та обладнувати належним чином. Підчас цих занять значна увага приділялась закріпленню навичок ведення спостереження, виявлення цілей, визначення відстаней до них та підготовці вихідних даних для стрільби. Значну частину зборів відвели вогневій підготовці. Заступники командирів частин навчали снайперів правильній підготовці зброї до стрільби, порядку перевірки бою та приведення до нормального бою снайперської гвинтівки та вивірці прицілу. Після цього учасники зборів виконували різноманітні вправи стрільб по нерухомим цілям, що розташовані на різних відстанях. Задля більш якісної підготовки стрільбу вели як вдень, так і вночі. Четвертий день занять присвятили проведенню комплексного заняття на якому снайпери в цілому змогли відпрацювати всі отримані навички та крім того навчитись долати різноманітні інженерні загородження та прикривати свої позиції вибуховими пристроями промислового та саморобного виробництва.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині і Волині ...
Наступна новина: У Львові зупинили ...

КОМЕНТАРІ