На Буковині міліція приходить до людей похилого віку

На Буковині міліція приходить до людей похилого віку

13.02.13 14:01 0 1618
Для налагодження взаємодії міліції з населенням, МВС України ініціювало проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Візит».

Дільничні інспектори УМВС України в Чернівецькій області приймають активну участь у проведенні цієї профілактичної операції, зокрема щоденно відвідують громадян за місцем проживання, спілкуються з ними та вручають візитки зі своїми контактними даними.

Під час проведення таких заходів в першу чергу приділяється увага самотнім особам та людям похилого віку, адже саме вони найчастіше стають жертвами протиправних посягань.

Наразі вже є результати проведення цих заходів. Завдяки оперативному зверненню до міліції вдалося затримати грабіжника, котрий напав на літню бабусю. Потерпіла скористалась візиткою, яку напередодні вручив дільничний.

Крім особистого відвідування міліціонерами помешкань громадян, Управлінням МВС України в Чернівецькій області ініційовано розміщення інформації про дільничних на рекламних «сіті-лайтах» у найбільш людних місцях обласного центру. Зокрема, біля ринків, торгово-розважальних центрів та у центральній частині міста. Місця розташування сіті-лайтів періодично змінюються.

Також із контактною інформацією про свого дільничного громадяни можуть ознайомитись на офіційному сайті УМВС області та в місцевих засобах масової інформації.

Дільничні впевненні, що вручення візиток, наглядна реклама та інформація в ЗМІ є корисним і дасть змогу громадянам швидко звернутися до них, а їм, у свою чергу, оперативно відреагувати на повідомлення.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині у ванній ...
Наступна новина: За версією Google Maps ...

КОМЕНТАРІ