На Буковині обговорили проблеми дитячої девіантної поведінки

На Буковині обговорили проблеми дитячої девіантної поведінки

13.02.13 14:13 0 1442
Нещодавно на базі Заставнівського будинку дитячо-юнацької творчості відбулося перше засідання з циклу виїзних «круглих столів» за результатами обласного дослідження «Виявлення схильностей до проявів девіантної поведінки школярів». У засіданні взяли участь працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС області, представники Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької обласної адміністрації, місцевого керівництва та директори загальноосвітніх навчальних закладів району.

На цьому заході були представлені результати дослідження девіантної поведінки, проведеного науково-експериментальною лабораторією превентивного виховання молоді Чернівецької області у загальноосвітніх навчальних закладах Заставнівського району.

Учасники зібрання обговорили проблемні питання, пов’язані з вихованням школярів, їх інтересу до навчання, а також поведінку дітей, що не відповідає нормам закону та моралі.

Керівник кримінальної міліції у справах дітей Заставнівського райвідділу міліції Степан Баранецький проінформував присутніх про стан криміногенної ситуації серед неповнолітніх, зокрема учнів шкіл району, а також надав ряд пропозицій щодо усунення причин та умов, що сприяють формуванню девіантної поведінки неповнолітніх.

Під час обговорення цих питань акцентовано увагу на необхідності розвитку подальшої співпраці і взаємодії державних органів із міліцією для виявлення неблагополучних сімей та сімей, які опинилися в складних життєвих ситуаціях, а також бездоглядних і безпритульних дітей.

На завершення зібрання затверджено методичні рекомендації, у яких враховано пропозиції, висловлені учасниками «круглого столу» до плану спільних дій, спрямованих на підвищення рівня профілактичної роботи в усіх районах області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За версією Google Maps ...
Наступна новина: На Буковині зловиои 10 ...

КОМЕНТАРІ