Луцьк: Міський голова розповів про результати поїздки до Ірландії

Луцьк: Міський голова розповів про результати поїздки до Ірландії

13.02.13 12:42 0 1202
Міський голова Микола Романюк під час оперативної наради поінформував присутніх про результати своєї поїздки до Ірландії. Він наголосив, що у Дубліні 6-8 лютого відбувалася конференція «Різноманітність має працювати на користь міста», організована Радою Європи. Участь у ній взяли близько 150 осіб з 30 країн світу.

Микола Романюк зауважив, що використав час перебування на конференції для налагодження міжнародної співпраці. Зокрема, досягнуто домовленості про підписання документів про співробітництво з представниками міст Патра (Греція) Реджіо Еміліа (Італія), р-ну Берлін-Нойкельн (Німеччина), м.Невшатель (Швейцарія) та м. Боткирка (Швеція). Нині будуть розроблятися відповідні проекти документів.

Він наголосив, що у розмові з ними піднімалася тема написання спільних проектів, які фінансуватиме Рада Європи. За його словами, вони всі зацікавлені у цьому, бо у них є свої проблеми.

Міський голова зауважив, що написання різноманітних проектів є реальним шансом розв’язати міські проблеми. Він нагадав, що цей рік буде складним, адже місто має віддати близько 34 млн грн боргів, і особливо коштів на будівництво чи ремонт великих об’єктів не буде. Микола Романюк зазначив, що за користування 50 млн грн кредитних коштів, які були взяті попереднім керівництвом міста, сплачено 26 млн грн відсотків.

Керівник міста закликав структурні підрозділи міської ради працювати над написанням проектів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Луцьку сьогодні ...

КОМЕНТАРІ