У Луцьку перевиконали бюджет

У Луцьку перевиконали бюджет

13.02.13 12:43 0 1192
Cьогодні відбулося розширене засідання колегії обласної державної адміністрації (у відеоселекторному режимі), яке провів голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку області за 2012 рік доповідав заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв. Він відмітив, що загалом відбувалася позитивна динаміка розвитку основних сфер життєдіяльності області. В обговоренні даного питання взяв участь Луцький міський голова Микола Романюк. У його виступі зазначалося, що минулий рік для міста був непростим, але успішним. Завдячуючи Президенту України та Уряду, обласній владі вдалася втілити важливий проект – будівництво загальноосвітньої школи-комплексу №27 у 55-му мікрорайоні міста. Дитячий садок уже введено в експлуатацію, будівництво школи №27 продовжується. Найближчим часом почне працювати Центр надання адміністративних послуг. Вдалося придбати дороговартісну апаратуру для медичних закладів. Узгоджується питання побудови нового мікрорайону, що дасть можливість покращити квартирні умови тисячам лучан. Микола Романюк висловив слова вдячності керівництву Львівської залізниці за реконструйований вокзал. Він також прокоментував зауваження, яке прозвучало на адресу міста від обласної влади щодо боргів по заробітній платі. За його словами, негативну ситуацію спричинило Луцьке підприємство електротранспорту. Зараз там виплачується зарплата за грудень місяць, це непогана тенденція. Міський голова запевнив, що протягом року ситуацію із боргами спробують врегулювати. Борис Клімчук подякував за співпрацю Миколі Романюку. «Спільними зусиллями можна вирішити усі питання», – зазначав він.

Підсумовуючи виконання бюджету області за 2012 рік, члени колегії зазначали, що в цілому виконання бюджету забезпечено. Його виконано на 102,5%. Йшлося і про фінансові проблеми, які можуть виникнути у Луцьку в поточному році, у зв’язку з погашенням позик, які має місто. Борис Клімчук порадив Луцькому міському голові звернутися до Прем’єр-міністра України за допомогою.

На колегії були також розглянуті питання про стан виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 березня 2012 року № 110 “Про затвердження плану дій з проведення земельної реформи в області на 2012 рік”; про стан забезпечення виконання відділами та секторами апарату, структурними підрозділами облдержадміністрації, територіальними органами міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, виконавчими комітетами міських (міст обласного значення) рад, районними державними адміністраціями актів законодавства, актів і доручень Президента України, доручень Кабінету Міністрів України, розпоряджень і доручень голови облдержадміністрації та реагування на запити й звернення народних депутатів України і депутатів місцевих рад та про дієвість затвердженого кадрового резерву й професійного навчання осіб, зарахованих до нього.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку сьогодні ...
Наступна новина: 35 військовослужбовців ...

КОМЕНТАРІ