На вокзалі станції Красне затримано неповнолітніх крадіїв з Закарпаття

На вокзалі станції Красне затримано неповнолітніх крадіїв з Закарпаття

13.02.13 13:10 0 1286
Працівниками транспортної міліції при відправленні зі станції Красне у приміському потязі була затримано трьох неповнолітніх мешканців Закарпатської області, які здійснили крадіжку грошей у сумі 690 гривень у літньої жінки.

У цей день нічого поганого для 71-річної пенсіонерки Буського району не віщувало. Дзвінок у двері. Жінка відчинила двері, на порозі стояли трійко діточок, які жалісно глянули на жінку та попросили щось поїсти. Серце старенької вмить розтануло і вона запросила їх до себе аби накормити. Діти з вигляду були нещасні та недоглянуті. Жінка поралась на кухні, трійця очікувала за столом. Поки увага жінки була привернута до приготування їжі, один пішов у коридор. При вході у квартиру вони запримітили жіночу сумку, от і вирішили скористатись моментом. Двоє відволікаючи увагу старенької, розказували про їх нещасне життя, інший в цей момент встиг понишпорити у сумочці. Знахідка була досить хорошою – гроші!

Жінка, спакувавши тормозок дала його дітям та попрощалась з ними. Зачинивши двері, щось змусило її підійти до прихожої. Тут вона побачила, що її сумка відкрита. Перше, що взяла до рук, був спорожнілий гаманець. Розпач обійняв її душу. За що? Чому? Бабця тільки отримала пенсію, на які гроші їй прожити цілий місяць. Однак не розгубившись, вона вмить помчала за крадіями, тими хорошими дітьми, як здалось на її думку, які обшукали її добре серце.

Вибігши на вулицю, жінка не знала куди, в яку сторону бігти. Далеко по дорозі виднілись трійко тих діточок, які бігли навпростець. Неподалік стояло таксі, жінка попросила водія підвести її. Наздогнавши дітей біля залізничного вокзалу станції Красне, жінка побачила, що вони швиденько запригують у потяг. На щастя потяг ще не відправлявся. Побачивши правоохоронців, які заходили до вагону, жінка повідомила їм про свій нещасний випадок. Довго інспекторам патрульної служби не довелось шукати крадіїв, вони знаходились у сусідньому вагоні.

Правоохоронцями до чергової частини було доставлено трьох осіб, в яких у присутності понятих, психолого та адвокатів було вилучено грошові кошти, що були викрадені у громадянки Б.

Вище вказані особи були поміщені в притулок для дітей служби у справах дітей Львівської ОДА.

Незважаючи на застереження працівників міліції, довірливі громадяни продовжують потрапляти на гачок, серед них здебільшого люди похилого віку. Представники даної категорії шахраїв вдаряють на жаль та співчуття, обманом входять у довіру. Вони просять поїсти, попити, допомогти речами чи іншою допомогою. І як результат, ваша допомога обертається шкодою для вас самих.

Шановні громадяни! Будьте обережні. Не дозволяйте підозрілим особам заходити до свого помешкання та намагайтесь уникнути з ними розмови.

Христина Романчук

помічник начальника ЛВ на станції Львів

по зв’язках з громадськістю та ЗМІ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Мешканка Прикарпаття ...
Наступна новина: На Львівщині затримали ...

КОМЕНТАРІ