На Львівщині затримали осіб, які демонтували залізничну колію, по якій ходять пасажирські поїзди

На Львівщині затримали осіб, які демонтували залізничну колію, по якій ходять пасажирські поїзди

13.02.13 13:11 0 1424
В чергову частину лінійного відділу міліції на станції Львів надійшло повідомлення про те, що на залізничному перегоні «Соснівка-Гірник» виявлено пошкодження залізничного полотна, а саме викрадено 19 підкладок на яких тримаються рельси та 201 костиль. На місце скоєння злочину було направлено слідчо-оперативну групу, в ході проведення заходів працівники транспортної міліції в підозрі у крадіжці затримали 22 та 20-річних жителів Сокальського району, які з метою наживи викрадали деталі верхньої будови колії. В ході слідства підозрювані зізналися у скоєнні злочину та вказали пункт прийому металобрухту на який було здано звичайно ж з мізерні гроші викрадене майно залізниці. За збуте вони отримали 480 гривень, а сама вартість їх в рази дорожча не кажучи вже про відновлення.

На цьому відрізку колії проходять багато як і пасажирських так і вантажних поїздів, і будь яке втручання чи пошкодження залізничного полотна може призвести до тяжких наслідків.

- Дана крадіжка була скоєна групою людей та було пошкоджено близько ста метрів полотна, - наголосив начальник Управління МВС України на Львівській залізниці полковник міліції Володимир Дитюк. - І що саме прикре це могло призвести до розшивання колії та провалювання колісної пари і як наслідок поїзд міг перевернутися.

Управління МВС України на Львівській залізниці вкотре попереджає, що за будь яке незаконне втручання у роботу залізничного транспорту чи об’єктів залізниці тягне за собою кримінальну відповідальність.

Михайло Мельник

підрозділ по зв’язках з громадськістю

УМВС на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині і Волині ...

КОМЕНТАРІ