Представники більше ста компаній Європейської бізнес-асоціації зустрілися з Тягнибоком

Представники більше ста компаній Європейської бізнес-асоціації зустрілися з Тягнибоком

13.02.13 14:38 0 2304
12 лютого 2013 року відбулася зустріч представників Європейської бізнес-асоціації з Головою Всеукраїнського об'єднання "Свобода", очільником фракції ВО "Свобода" у Верховній Раді України Олегом Тягнибоком. Участь у заході взяли представники близько ста іноземних та вітчизняних компаній.

Спілкуючись із представниками бізнесових структур, лідер "Свободи" наголосив: задля плідної співпраці з бізнесом у державі необхідно запровадити прозорі та чесні правила гри. "Одне з основних завдань "Свободи" – запровадити в Україні принципи народовладдя та забезпечити законність, яка прийде на зміну нинішньому беззаконню. Якщо зараз ми не закладемо основні принципи народовладдя і демократії в українському парламенті, то завтра жодної перспективи в Україні, зокрема і для бізнесу, не буде. Вже зараз мільйони наших співвітчизників залишили Україну, бо не вірять у державу та її владу і шукають кращої долі закордоном. Внаслідок цього Україна вже втратила потужний інтелектуальний потенціал. Мусимо повернути віру людей у владу, в державу, щоб українці хотіли працювати тут", – зазначив Олег Тягнибок.

Лідер "Свободи" також наголосив, що опозиція чітко усвідомлює: після здобуття влади для розбудови України їй буде необхідна допомога та підтримка як суспільства, так і бізнесу. "Отримавши владу, чи то повну, чи часткову, бізнес-середовище для нас має стати союзником номер один. Адже соціальну, національну, економічну руїну політики не зможуть подолати без підтримки суспільства загалом та підприємців зокрема. Тому ми розраховуємо на розуміння наших партнерів, тих, які шанують нашу країну, які хочуть увійти на наш ринок і хочуть тут заробляти. Інша справа, що ми для цього повинні встановити прозорі і чесні правила гри. Тому ми створюватимемо максимально комфортні умови для того, аби інвестори хотіли вкладати кошти в Україну та допомагали розвитку нашої економіки", – підкреслив Олег Тягнибок.

Очільник націоналістичної партії наголосив, що фракція Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" у Верховній Раді зареєструвала низку законопроектів, покликаних сприяти розвитку малого та середнього бізнесу в Україні, демонополізації ринків, поліпшенню інвестиційного клімату. Це, зокрема, проекти законів "Про ліквідацію приватних монополій" та "Про спрощений режим реєстрації малого та середнього підприємництва через установи банків".

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

PS: Бэкмология: ефективна підтримка для креативних людей.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ