До Рівного завітає директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»

До Рівного завітає директор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА»

14.02.13 09:37 0 1245

У четвер, 21 лютого, Іван Малкович виступатиме на творчій зустрічі із рівнянами. Останнього разу він був там на презентації Ліни Костенко два роки тому, але у ролі модератора. Цього ж разу глядачі познайомляться не лише з Малковичем-видавцем, але й із Малковичем-поетом.
     Його підхід до організації видавничої справи гідний бути прикладом для кожного, кому в роботі важливі якість виконання та натхнення. Його ж творчість є особливою. Кость Москалець одного разу сказав: "Якби Маленький Принц із казки Екзюпері писав вірші, то вони були би точнісінько такими за настроєм і тоном, як ранні вірші Малковича".
     Це буде зустріч, на якій можна буде почути як вірші та розповіді Малковича, так і відповіді на будь-які запитання, що стосуватимуться теми.
     Захід відбудеться у приміщенні актової зали Рівненського державного гуманітарного університету. За попереднім продажем можна придбати квитки за ціною 20 грн (для студентів та школярів - 10 грн), у день заходу їх вартість становитиме 25 грн. Щодо квитків та будь-яких інших питань можна телефонувати на номер (096)719-88-10 (Вікторія).

Джерело: knugoman.org.ua
 

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині пенсії за ...
Наступна новина: Рівненщина: Підприємства, ...

КОМЕНТАРІ