У Луцьку поговорять про традиційну сім’ю

У Луцьку поговорять про традиційну сім’ю

14.02.13 11:44 0 1320
У п’ятницю, 15 лютого 2013 року, о 13.30 у приміщенні центральної бібліотеки Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки (вул. Винниченка, 30 а) відбудуться молодіжні інтерактивні слухання на тему: «Традиційна сім’я в сучасному світі: фактори ризику».

Що є запорукою міцної сім’ї? Які фактори сучасного світу руйнують почуття любові? Як досягнути гармонії у сімейних стосунках? Ці та інші питання підніматимуться під час інтерактивних молодіжних слухань.

Особливий гість заходу – Євген Сморигін – актор, сценарист, хедлайнер команди КВК «ЧП Мінськ».

Молодіжні інтерактивні слухання організовані Волинським православним братством тверезості ім. Іоанна Кронштадтського Волинської єпархії української православної церкви у партнерстві з Луцьким міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк», Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, з благословення керуючого Волинською єпархією УПЦ митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

Довідково. За статистикою, 79 відсотків українці одружилися, керуючись почуттям любові; 15% оформили свої стосунки, покладаючись більшою мірою на розум (із розрахунку); 6% респондентів не змогли відповісти на запитання, що спонукало їх укласти шлюб.

Луцький міський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ