На Івано-Франківщині собака приніс труп новонародженого немовляти

На Івано-Франківщині собака приніс труп новонародженого немовляти

14.02.13 08:49 0 1463
10 лютого на подвір’я одного із мешканців села Міжріччя Долинського району собака приніс труп новонародженого немовляти. Чоловік одразу ж звернувся до міліції. Слідчо-оперативна група Долинського райвідділу міліції при огляді тіла жіночої статі виявила тілесні ушкодження, а саме відсутність однієї ніжки. Тіло дитини негайно направили на судово-медичну експертизу.

Міліціонери здійснили подворовий обхід села, в ході якого з’ясували, що одна з його мешканок, неодружена 18-річна дівчина нещодавно була вагітною. Правоохоронці виїхали до м. Львова, де вона навчалася в одному із місцевих професійних закладів. Студентка категорично заперечувала свою причетність до народження дитини. Мати дівчини також підтверджувала, що та невинна, а відомості про вагітність всього лише наклеп недоброзичливих сусідів.

Утім, коли була призначена судово-медична експертиза, студентка вочевидь не витримала та зізналася в народженні дитини. Пологи пройшли прямо в гуртожитку, після чого дівчина позбулася новонародженої дочки.

На разі експертиза встановлює фізичний стан немовляти при народженні та те, як вона отримала тілесні ушкодження. Припускають, що їх завдали уже мертвому тілу бездомні тварини.

Начальник управління карного розшуку УМВС в Івано-Франківській області Ігор Бабюк наголосив на безпрецедентній аморальності такого вчинку. Розпочато кримінально провадження за фактом вбивства матір’ю своєї новонародженої дитини.

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: На ...
Наступна новина: На Рівненщині аварійну ...

КОМЕНТАРІ