Івано-Франківщина: Призначено нового керівника міліції Галицького району

Івано-Франківщина: Призначено нового керівника міліції Галицького району

14.02.13 12:03 0 1280
Днями в.о. начальника Галицького райвідділу міліції призначено 32-річного підполковника міліції Крутого Олександра Адамовича, яки й до цього обіймав посаду начальника Калуського міськвідділу

Народився Олександр Адамович у 1980 році в Хмельницькій області. Закінчив три навчальні заклади, останній з яких Академія управління МВС України у 2010 році.

Після закінчення Івано-Франківської школи міліції у 2000 році розпочав свою трудову діяльність на посаді слідчого Івано-Франківського МВ, з 2005 по 2006 рік працював керівником ДІМ Івано-Франківського МВ, потім начальником Вовчинецького відділення міліції. У 2007році перший заступник начальника Тисменицького РВ, а з 2008 по 2011 рік очолював його. З 2011 по 2013 керівник Калуського МВ. Нагороджений почесним знаком МВС за відзнаку у службі першого ступеня, а також грамотами та подяками.

“ Головною метою, - зазначає керівник,- через посилення виконавської дисципліни забезпечити належний рівень виконання покладених службових обов’язків, для того щоб якомога якісніше реагувати на повідомлення громадян, здійснювати охорону громадського порядку та безпеку жителів району”

Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку поговорять про ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ