Івано-Франківщина: Завершився прийом заяв для участі в установчих зборах для формування складу обласної громадської ради при облдержадміністрації

Івано-Франківщина: Завершився прийом заяв для участі в установчих зборах для формування складу обласної громадської ради при облдержадміністрації

14.02.13 12:35 0 998
12 лютого ініціативна група завершила прийом заяв від інститутів громадського суспільства для участі в установчих зборах, на яких буде обрано громадську раду при облдержадміністрації. Всього подано заяви від 68 громадських організацій. Ще розглядаються заяви, надіслані поштою з вказаною на штемпелі датою до 11 лютого.

Заяви до громадської ради приймалися від громадських, релігійних, благодійних організацій, професійних спілок та їх об’єднань, творчих спілок, асоціацій, організацій роботодавців, недержавних ЗМІ та інших непідприємницьких товариств і установ, легалізованих відповідно до законодавства України.

Ініціативна група на своєму черговому засіданні 19 лютого затвердить остаточний список учасників установчих зборів, форму бюлетеня для голосування за кандидатів до складу ради, виробить рекомендації по установленню граничної чисельності складу громадської ради, обговорить інші організаційні питання.

Установчі збори відбудуться 22 лютого о 10 год. у приміщенні облдержадміністрації.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: У ...

КОМЕНТАРІ