Тернопіль: Сергій Надал допоможе чорнобильцям вирішити нагальні проблеми

Тернопіль: Сергій Надал допоможе чорнобильцям вирішити нагальні проблеми

14.02.13 15:37 0 1346
Нараду з представниками ТМГО «СПІЛКА ЧОРНОБИЛЬ» провів міський голова Сергій Надал 11 лютого.

Серед питань, які озвучили чорнобильці, міський голова сприятиме вирішити всі в межах наявного фінансування.

Найбільше представників громадської організації турбували питання ефективного медичного забезпечення та доступності житла. Зокрема йшлося про можливість безкоштовного обстеження членів спілки чорнобильців на комп’ютерному томографі. Крім того, проблемним для них багато років залишається питання житла, в тому числі впорядкування черги, де записані «мертві душі».

Висловили чорнобильці при міському голові також бажання назвати одну із вулиць в місті «Героїв Чорнобиля» та встановити меморіальну дошку на честь пам’яті учасника ліквідації на ЧАЕС Леоніда Кудринського.

З результатами проведеної наради з представниками ТМГО «СПІЛКА ЧОРНОБИЛЬ» міський голова дав ряд доручень:

- провести зустріч з керівництвом організації та узгодити графік і схему проведення діагностики (в т.ч. УЗД та Томограф) для членів організації; провести інвентаризацію черги учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС; підготувати інформацію щодо потреби в забезпечені житлом (кількість кімнат в квартирі по кожному учаснику) перших 10-ти осіб згідно черги; провести інвентаризацію попередньо прийнятих рішень відповідної депутатської комісії, щодо надання одній з нових вулиць м. Тернополя назви «Героїв Чорнобиля», узагальнити інформацію та подати письмові пропозиції;

- підготувати необхідний проект рішення для встановлення меморіальної дошки на будинку за адресою м. Тернопіль, пр. Злуки, 43 на честь пам’яті учасника ліквідації на ЧАЕС, Почесного громадянина м. Тернополя (посмертно) – Кудринського Леоніда Олександровича.

Крім заступників, виконання доручень відповідно контролюватиме і сам міський голова.

«Ми йдемо назустріч людям, які звертаються до нас – з тих чи інших питань. Звісно, що багато є наболілих проблем, однак вирішувати їх ми мусимо поступово в межах тих коштів, які маємо. В умовах недофінансування багатьох галузей з Держбюджету доводиться шукати шляхи наповнення міської казни та ще максимально раціонально розподіляти кошти», - зауважив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбувся ...
Наступна новина: У Тернополі відбудеться ...

КОМЕНТАРІ