Тернополян запрошують на унікальне святкування Дня зими

Тернополян запрошують на унікальне святкування Дня зими

14.02.13 16:22 0 1457
16 лютого на Тернопільському ставі відсвяткують День зими.

Дійство, спрямоване на пропаганду здорового способу життя, зроблять і спортивним, і мистецьким.

Для любителів зимових розваг управління у справах, сім’ї, молоді та спорту підготувало ряд цікавинок. Зокрема 16 лютого на Тернопільському ставі можна буде побачити фестиваль екстремальних видів спорту: фрістайл, сноукайт (сноуборд з використанням повітряного змія) тощо. Тут же сноубордисти боротимуться за кубок міського голови.

Крім того, заплановані показові виступи з хокею, фігурного катання та виступи гірськолижників.

Проводитимуть і лижні перегони, в яких себе зможе показати кожен бажаючий.

Чимало веселощів чекає у День зими і на дітей. На ігрових майданчиках біля «Шинку» для них організують веселі старти, на льоду маленьких тернополян та гостей міста чекають санчата.

Загадковості святкуванням додасть містечко снігових скульптур, в яких будуть задіяні і митці, і школярі. Також у планах організаторів – побудувати снігову фортецю, яку згодом братимуть штурмом представники громадських організацій міста.

За словами начальника управління у справах сім’ї,молодіжної політики і спорту Миколи Крутя, призи будуть обов’язково як для дорослих, так і для малечі.

Традиційно встановлять аеростати, на яких тернополянам безкоштовно покажуть Тернопіль з висоти пташиного польоту.

«Впорядкування місць торгівлі і розташування народних майстрів розпочнеться з восьмої ранку.

Офіційне відкриття Дня зими відбудеться о 13.00. Біля ресторану «Максим» розташуємо містечко народних майстрів, де можна буде купити сувеніри на різні смаки.

Супроводжуватиме змагання і створюватиме гарний настрій присутнім своєрідний музичний марафон. Виступатимуть на святі Зими тернопільські колективи, які представлять найрізноманітніші танцювальні та музичні композиції», - додав начальник управління культури та мистецтв міськради Олександр Смик.

На острові закоханих у День зими створять центральну льодову скульптуру. Організують тут також міні-свята сала та борщу.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі комунальні ...
Наступна новина: За останній тиждень у ...

КОМЕНТАРІ