За час існування благодійного проекту “Закохана Буковина” укладено понад 90 шлюбів

За час існування благодійного проекту “Закохана Буковина” укладено понад 90 шлюбів

14.02.13 17:40 0 1269
У чернівецькому Палаці урочистих подій 13 лютого, відбулась прес-конференція з нагоди проведення благодійного проекту «Закохана Буковина», ініціатором якого є Чернівецька обласна благодійна організація «Майбутнє України». За словами організатора і головного керівника проекту, Марти Левченко, «Закохана Буковина» дарує молодим малозабезпеченим парам нашого краю можливість отримати допомогу у проведенні і реєстрації шлюбу.

«За роки існування проекту було організовано понад 90 весільних церемоній, – зазначає Марта Левченко. – Протягом цього періоду до наших благодійних заходів долучено понад 80 фірм та підприємств. Нашою основною метою є популяризація реєстрації шлюбу та створення сім’ї серед молодих людей. Варто зазначити, що акція відбудеться за підтримки Чернівецької облдержадміністрації та Чернівецької міської ради.»

На прес-конференції, окрім організаторів, були присутні представники місцевої влади, генеральних спонсорів та партнерів акції. У процесі спілкування гості висловили ідею створення телевізійної передачі на основі проекту «Закохана Буковина».

Нагадаємо, що Четвертий благодійний захід «Закохана Буковина» відбудеться 15 лютого в клубі «Хард Рок». Початок о 18.00.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині горіла ...

КОМЕНТАРІ