Рівненщина: Костопільський район: рятувальники відзначили голів сільрад за активну допомогу в створенні місцевих пожежних команд

Рівненщина: Костопільський район: рятувальники відзначили голів сільрад за активну допомогу в створенні місцевих пожежних команд

15.02.13 11:50 0 1247
13 лютого в Костопільському районі рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області відзначили голів сільських рад за активну допомогу в створені місцевих пожежних команд. Варто відмітити, що Костопільщина є «рекордсменом» по створенню МПК на Рівненщині, їх тут діють аж тринадцять. І хоча в простонароді це число рахується не надто щасливим, проте для протипожежного захисту костопільчан кращого позитиву не знайти, а для професійних вогнеборців - ліпших помічників. Лише у 2012 році зусиллями сільських вогнеборців в районі було ліквідовано 34 пожежі та врятовано майна на десятки тисяч гривень.

Усього цього могло б і не бути якби не активна допомога у створенні МПК голів сільрад. Лише завдяки їх розумінню серйозної проблеми гасіння пожеж на селі, виділяються кошти на таку важливу справу, знаходяться та облаштовуються приміщення, техніка та рятувальне обладнання, створюються нові робочі місця.

Саме така активна позиція знайшла заслужену оцінку з боку начальника ТУ МНС у Рівненській області полковника служби цивільного захисту Володимира Оглоблі. Голови Великомидської, Головинської, Яполотьської, Дюксинської та Мирненської сільських рад від очільника Служби порятунку були нагороджені почесними грамотами та цінними подарунками.

Особливо приємною зустріч з рятувальниками виявилася для вогнеборців місцевої пожежної команди Великомидської сільської ради. Адже до їх частини після капітального ремонту повернувся пожежний автомобіль. Даний автомобіль за особистої підтримки з боку голови Рівненської обласної державної адміністрації Василя Берташа був повністю відремонтований на базі аварійно-рятувального загону спеціального призначення обласного управління МНС.

Грамоти та квіти від головного рятувальника Рівненщини вручав заступник начальник ТУ МНС підполковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук. Він подякував головам сільрад за самовіданну працю, розуміння важливості справи та активну співпрацю з рятувальниками району.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Рівненщині працівники ...

КОМЕНТАРІ