На Рівненщині працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій проводять профілактичну роботу щодо попередження виникнення пожеж

На Рівненщині працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій проводять профілактичну роботу щодо попередження виникнення пожеж

15.02.13 11:55 0 1126
Щороку в Рівненській області реєструється понад тисячу пожеж та надзвичайних пригод, під час яких гинуть та травмуються десятки людей. Аналіз свідчить, що майже 80% трагедій стаються в сільській місцевості.

З метою запобігання випадкам загибелі і травмування населення в побуті працівниками Територіального управління МНС 13 лютого у сільських населених пунктах Костопільщини було проведено масово-роз’яснювальну роботу з громадянами за місцем проживання. В загальному було охоплено 5 сільських рад - а це 17 сіл.

В ході рейдів в житловому секторі рятувальники розповідали селянам про основні заходи безпеки в побуті та порядок дій у разі виникнення пожежі. За згодою власників осель працівники МНС оглядали стан пожежної безпеки господарства та вказували на порушення, що можуть призвести до біди.

Особливу увагу в цій роботі рятувальники приділяли одиноким малозабезпеченим громадянам похилого віку та багатодітним родинам. Віднедавна з такою категорією громадян за ініціативи начальника ТУ МНС у Рівненській області полковника служби цивільного захисту Володимира Оглоблі рятувальники не лише проводять профілактичну роботу, а й надають допомогу у повсякденних життєвих справах. Зокрема очищали покрівлі від льоду та снігу, розчищали прибудинкові території, зрізали старі дерева та заготовляли дрова.

Рятувальники і надалі вживатимуть всіх заходів щодо попередження виникнення пожеж у житловому секторі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненщина: Тематичний ...

КОМЕНТАРІ