Рівненщина:  У Здолбунові в нарколабораторії знайшли ртуть

Рівненщина: У Здолбунові в нарколабораторії знайшли ртуть

15.02.13 12:04 0 1094
Під час розслідування кримінального провадження за фактом зберігання наркотичних речовин у 35-річного Андрія, мешканця м. Здолбунів, працівників слідчого відділення райвідділу міліції зацікавив факт про коло зв’язків підозрюваних. У подальшому надійшла інформація, що підозрюваний придбав наркотичні речовини в 44-річної Оксани, мешканки м. Здолбунів, що підтверджувалося рядом зібраної інформації по кримінальному провадженню.

На підставі санкціонованого обшуку працівники Здолбунівського РВ УМВС провели обшук господарства у вищезазначеної громадянки. В ході якого було виявлено та вилучено нарколабораторію, шість патронів калібру 7,62 міліметра та три гумові колби із рідиною, зовні схожою на ртуть, вагою близько восьми кілограмів. Усе вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ.

– За даним фактом зберігання зазначених речовин та боєприпасів відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за частиною 1 статті 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних і сильнодіючих речовин) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, – зазначив начальник Здолбунівського РВ УМВС підполковник міліції Юрій Зіліцький.

СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: Тематичний ...
Наступна новина: У Рівному 20-річний хлопець ...

КОМЕНТАРІ