Ще один підпільний гральний заклад викрито на Львівщині

Ще один підпільний гральний заклад викрито на Львівщині

15.02.13 12:41 0 1439
Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області припинили роботу «підпільного» салону ігрових автоматів у місті Новояворівськ Львівської області.

Салон був розташований в орендованому приміщенні одного з громадських закладів у центрі міста. Про його діяльність правоохоронці довідались з оперативних джерел і 13 лютого 2013 року салон припинив своє існування.

Як з’ясувалось, власники салону надавали відвідувачам за допомогою спеціального грального обладнання послуги у сфері організації азартних ігор з метою отримання прибутку.

Правоохоронці вилучили більше двох десятків гральних апаратів та грошові готівкові кошти, які були виручені від організації азартних ігор.

Як розповів заступник начальника відділу УДСБЕЗ ГУ МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля, діяльність зазначеного закладу ретельно конспірувалась, коло клієнтів було обмежене і допускались до гри лише за попередньою домовленістю з персоналом закладу.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 203 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: На Львівщині викрито ...
Наступна новина: Правоохоронці просять ...

КОМЕНТАРІ