Жителька Львівщини тричі обікрала літню жінку, за якою доглядала

Жителька Львівщини тричі обікрала літню жінку, за якою доглядала

16.02.13 11:02 0 1261
У Яворівському районі Львівської області працівники міліції відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки грошей у 65-річної місцевої жительки. Пенсіонерку тричі обкрадала товаришка, яка доглядає за нею.

Як розповіла старший інспектор Яворівського РВ ГУ МВСУ в Львівській області, капітан міліції Галина Мрочко, доглядальниця – це товаришка літньої жінки. Остання, хворіючи, звернулась до знайомої з проханням допомогти їй поратися по господарству.

Працівники міліції з’ясували, що, доглядаючи за пенсіонеркою, жінка тричі обкрадала її. Спершу вона вкрала у господині 100 гривень, через деякий час 2 000 гривень, а згодом ще 300 гривень, аж поки її не викрила потерпіла.

Сама ж зловмисниця пояснила правоохоронцям, що за скоєне їй дуже соромно. Після першої крадіжки грошей, зазначила доглядальниця, ніхто цього не помітив. Відтак, за деякий час вона викрала вже значно більшу суму – 2 000 гривень. І цього разу залишилась непоміченою. Власниця квартири забила на сполох вже після третьої крадіжки грошей, про що одразу заявила у райвідділ міліції.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Про це повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові керівництво ...

КОМЕНТАРІ