Тернопіль: Сергій Надал вручив грошові премії ветеранам Афганістану

Тернопіль: Сергій Надал вручив грошові премії ветеранам Афганістану

16.02.13 11:51 0 1212
Напередодні 24-ї річниці виведення військ з Афганістану міський голова Тернополя Сергій Надал вручив грошові премії членам Тернопільської міської організації Української Спілки ветеранів Афганістану, учасникам бойових дій на території Демократичної республіки Афганістан та членам сімей загиблих воїнів-афганців. За чуйне серце і добру душу в наданні допомоги сім’ям загиблих та інвалідам, особистий внесок у вирішення проблем ветеранів війни очільник міста отримав подяку від української спілки ветеранів Афганістану.

«Держави, яка вступала у конфлікти на території інших держав, серед яких найрезонанснішою була війна в Афганістані, вже немає. Вона розвалилась, бо була побудована на брехні і несправедливості. В тому числі — на несправедливості до своїх дітей, героїв, які не отримали від неї допомоги і належного визнання. Центральна влада незалежної України, на превеликий жаль, з кожним роком, з кожним наступним урядом і президентом, лише погіршує ставлення до «афганців». Проте, не дивлячись на скудний бюджет і вкрай обмежені можливості, ми намагаємось робити все можливе на місцевому рівні.

Бажаю Вам, дорогі герої війн і бойових дій, здоров'я та душевного спокою. Сім’ям наших загиблих воїнів, усім вашим рідним і близьким зичу міцного здоров’я, добробуту й злагоди, щасливого майбутнього. Нехай над нами завжди буде мирне небо. Нехай Господь уділить усім вам своїх рясних ласк і благословінь на довгі роки», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал: «Кожен ...
Наступна новина: Програма проведення Свята ...

КОМЕНТАРІ