На Львівщині затверджено графіки навчання голів сільських та селищних рад щодо запровадження кооперативного руху та нових технологій в агропромисловому комплексі

На Львівщині затверджено графіки навчання голів сільських та селищних рад щодо запровадження кооперативного руху та нових технологій в агропромисловому комплексі

16.02.13 15:53 0 1157
Львівська обласна державна адміністрація затвердила графік навчання голів сільських та селищних рад щодо запровадження кооперативного руху та нових технологій в агропромисловому комплексі, – про це повідомив перший заступник голови Львівської облдержадміністрації  Богдан Матолич.

За його словами, відповідно напрацьованого графіку  в кожному районі області  протягом п’яти місяців проходитиме навчання за участю спеціалістів агропромислового комплексу, дорадчої служби та представників Львівської облдержадміністрації.

«Як показала практика, такі навчання є ефективними, оскільки минулого року було  проведено 5 кущових  та 17 навчальних семінарів. Як результат, останнє опитування в рамках загальнодержавної програми «Рідне село» показало , що сільські голови прагнуть найближчим часом створити більше як 900 кооперативних структур. Також подібні семінари проводилися на ринку «Шувар» по збуту сільськогосподарського виробництва, де запрошувалися аграрії не лише Львівської області, але і сусідніх областей», – відзначив Б. Матолич.

Нагадаємо, перший цьогорічний  навчальний семінар пройшов у Городоцькому районі 12 лютого під керівництвом голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині відзначили ...
Наступна новина: Делегація Львівської ...

КОМЕНТАРІ