Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко закликав членів громадської ради до продовження конструктивної співпраці

Секретар Івано-Франківської міської ради Микола Вітенко закликав членів громадської ради до продовження конструктивної співпраці

16.02.13 17:42 0 1213
13 лютого 2012 року відбулось чергове засідання громадської ради при Івано-Франківській міській раді

Одним із головних аспектів проведеного засідання громадської ради стало знайомство членів дорадчого органу із новим секретарем Івано-Франківської міської ради. Як зазначив у своєму виступі до присутніх Микола Вітенко, він глибоко оцінює ініціативу попереднього секретаря міськради щодо створення громадської ради та в подальшій своїй роботі обіцяє якомога тісніше співпрацювати з громадськістю.

«Я вважаю громадську раду важливим та вкрай необхідним органом. У міської ради є чудовий шанс, окрім таких форм співпраці з громадськістю як громадські слухання та депутатські прийоми, ще й співпрацювати з громадською радою. Вважаю ініціативи попереднього секретаря та членів громадської ради дуже важливими. Саме в результаті таких кроків на зближення з громадськістю Івано-Франківська міська рада й визнана найпрозорішою серед міських рад України» - сказав Микола Вітенко.

Також на засіданні громадської ради було схвалено пріоритетні напрямки її подальшої роботи, та розглянуто питання включення до складу нових членів.

 

< Попередня Наступна > Відеогалерея Телепрограм...

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Релігійним ...
Наступна новина: Івано-Франківськ: «Місто ...

КОМЕНТАРІ