Рівне: рятувальники посіли друге загальнокомандне місце за підсумками діяльності Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо»  у 2012 році

Рівне: рятувальники посіли друге загальнокомандне місце за підсумками діяльності Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» у 2012 році

17.02.13 08:46 0 1206
15 лютого в світлиці УМВС України в Рівненській області відбулося підбиття підсумків діяльності Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» за 2012 рік. В засіданні прийняли участь 18 спортивних колективів правоохоронних та військових організацій краю. Делегацію спортсменів-рятувальників представляв заступник начальника Головного управління ДСНС у Рівненській області підполковник служби цивільного захисту Ігор Михальчук.

Під час зустрічі обговорювалися здобутки організації у році, що минув та складалися плани на майбутнє. Традиційно нагороджувалися кращі спортсмени колективів фізичної культури, які продемонстрували високі результати з семи видів змагань: легкоатлетичного кросу, плавання, спортивної стрільби, гирьового спорту, волейболу, футболу, вільної боротьби.

За підсумковим результатом збірна команда Головного управління ДСНС у Рівненській області посіла друге загальнокомандне місце, за що отримали кубок та диплом. Це вже не перший рік коли рівненські рятувальники займають призові місця. У 2010 та 2011 роках бійці Служби порятунку входили до трійки кращих.

Також за результатами роботи обласної організації ФСТ «Динамо» кращими спортсменами колективу фізичної культури ГУ ДСНС Рівненщини було визнано майора служби цивільного захисту Ірину Тарасюк - головного фахівця відділу цивільного захисту обласного управління та сержанта служби цивільного захисту Кравчука Віктора - старшого пожежного другої державної пожежно-рятувальної частини.

Від керівництва Рівненської обласної організації ФСТ «Динамо» України за розвиток та підтримку спорту почесною грамотою був нагороджений начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Володимир Оглобля.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківськ: «Місто ...
Наступна новина: Рівненщина: У День ...

КОМЕНТАРІ