Рівненщина:  У День закоханих — «Ненормальна»

Рівненщина: У День закоханих — «Ненормальна»

17.02.13 09:03 0 1443
Керівник обласної міліції Василь Лазутко вирішив урізноманітнити будні своїх підлеглих — представниць жіночої статі — і 14 лютого подарував «міліціонеркам» виставу. Усе для того, аби нагадати представницям прекрасної статі у День усіх закоханих про затишок та теплоту, які чекають їх вдома, допоки ті віддані своєму обов’язку.

— Спочатку дивився цю виставу з дружиною, – ділиться Василь Лазутко з приводу вибору постановки. — Гра акторів просто приголомшила. Однак коли переглядав це дійство вдруге, гра акторів була ще блискавичнішою, якось по-особливому чуттєвою і щирою, вистава пройшла на одному подиху, — не приховує захоплення очільник міліції Рівненщини.

Вистава грається лише на малій сцені театру, тому кількість глядачів обмежена. Акторів лише двоє, однак їхній професіоналізм не лишає байдужим нікого. Вистава дивна, бентежна, щира, віддана, нетипова, «ненормальна»… Однак торкає до глибини душі і змушує плакати… Вона — проста, самотня, дивна… Він — успішний, впевнений, щасливий… Вона — прагне справжнього кохання та родини, він — укладає перспективні контракти та розбиває жіночі серця… Їм судилось зустрітись і кохати… Один день…

Зрадливі сльози глядачки втирали протягом усієї вистави, віддана публіка аплодувала стоячи. Для коментарів не знаходять слів.

— Справжні емоції, справжні почуття, справжні сльози, — захоплюється Оксана Роботюк, співробітниця Рівненського райвідділу міліції.

По завершенню вистави начальник УМВС Василь Лазутко подарував виконавцям ролей — актрисі Вікторії Клєщенко-Пилипчук та актору В’ячеславу Давидюку, які прожили на сцені історію свого кохання, — квіти та грамоти.

— Ми із директором театру Володимиром Петрівим хотіли зробити подарунок жінкам-правоохоронцям до дня Восьмого березня та 14 лютого, — розповідає Василь Лазутко. — Ми свої обіцянки виконали.

По секрету генерал-майор міліції ділиться планами на майбутнє:

— Щось підготуємо і до Восьмого березня. Нехай це буде сюрпризом.

Це уже не перший похід до театру рівненських правохоронців. Подібні заходи започатковали ще у 2011 році, тоді особовий склад переглядав виставу «Каліка з острова Інішмаан». Окрім того, на сцені для рівненських правоохоронців грали вистави «Ханума» та «Сватання на Гончарівці».

Катерина ЗАГУРСЬКА, СЗГ УМВС України в Рівненській області
За повідомленням УМВС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Закарпаття: Про стан ...

КОМЕНТАРІ