Івано-Франківщина: Відбувся семінар з викладачами предмету «Захист Вітчизни»

Івано-Франківщина: Відбувся семінар з викладачами предмету «Захист Вітчизни»

17.02.13 09:55 0 1205
Як досягнути належного рівня підготовки допризовної молоді до виконання військового обов'язку щодо захисту держави та військово-патріотичного виховання в сучасних умовах? Про це йшлося 14 лютого 2013 року на обласному семінарі з викладачами предмету «Захист Вітчизни» шкіл, ПТНЗ та ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Богородчанського, Галицького, Надвірнянського і Тлумацького районів, міст Івано-Франківська і Яремчі, який розпочався на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №15 м.Івано-Франківська.

В роботі семінару взяли участь заступник начальника головного управління освіти і науки облдержадміністрації Ігор Гаврилюк, завідувач сектора оборонної роботи апарату облдержадміністрації Валерій Іваненко, військовий комісар міського військового комісаріату Ігор Сорокопуд, старший офіцер відділу комплектування та призову обласного військового комісаріату Богдан Бариляк.

Учасники семінару порушили питання щодо особливостей проведення у 2013 році 3-х денних навчально-польових зборів учнівської молоді, порядку проведення стрільби з автомата бойовими патронами, змагань і спартакіади з військово-прикладних видів спорту, збереження та оновлення навчально-матеріальної бази, вступу до вищих військових навчальних закладів України, загартуванні майбутніх воїнів фізично, формуванні в них психологічної готовності до проходження військової служби.

Обміну корисним досвідом та всебічному обговоренню нагальних проблем, пошуку реальних шляхів вдосконалення спільної роботи з військкоматами, військовими частинами та установами, ветеранськими організаціями та закладами освіти було приділено більшу частину часу.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Івано-Франківщина: В с. ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ