Василь Ядуха привітав колектив головного часопису Хмельниччини – обласної газети «Подільські вісті» з 95-річчям

Василь Ядуха привітав колектив головного часопису Хмельниччини – обласної газети «Подільські вісті» з 95-річчям

17.02.13 12:32 0 1797
Урочистості з нагоди ювілею найстаршого в області і завжди сучасного видання відбулися у концертній залі ХОДТРК «Поділля-центр». «Газета «Подільські вісті» - це історична хроніка рідного краю в статтях та фотознімках. Ваше видання - ветеран української преси, адже засноване ще у 1918 році! Пройдено славний і довгий шлях, зроблено чимало гарних справ, зафіксовано для історії багато важливих і цікавих подій, що відбувалися в регіоні, написано чимало правдивих матеріалів про життя простих людей, які творили цю історію. Газета - це віддзеркалення багатогранного життя Поділля, а журналісти - справжні літописці тих яскравих і пам’ятних подій, які відбувались та відбуваються в нашій області. Випущено кілометри газетних шпальт, написано багато томів новітньої історії. І видання залишається одним із найвпливовіших на теренах Хмельниччини, головною газетою нашого регіону», - сказав очільник краю під час вітальної промови.

Впродовж 95 років газета чимало разів змінювала свою назву, і вже 21 рік вона відома як «Подільські вісті», але незмінним залишався її курс - оперативно й правдиво поширювати інформацію про здобутки області, її економічні й соціальні напрямки. «Подільські вісті» нині - це дружний та згуртований колектив цікавих і талановитих людей, котрі завжди в пошуку і щоразу випускають оригінальний і креативний продукт - свіжий номер видання. Серед пріоритетних тем - висвітлення діяльності територіальних громад, нових кроків влади, спрямованих на поліпшення життя населення. Газета навіть у час інформаційних технологій не втратила міцного, родинного зв’язку із читачем, друковане слово не розгубило свою силу, а навпаки - зміцніло, стало вільним і впливовим. Воно є невід’ємною складовою громадянського суспільства. За часи незалежності України найвищого визнання удостоєні понад 20 журналістів.

Очільник краю побажав, щоб і надалі ряди читачів збільшувалися, а тираж газети зростав. «Будьте справжніми патріотами й оптимістами, небайдужими і переконливими, змістовними та об’єктивними. Професійного успіху, втілення нових цікавих ідей та невтомних творчих здійснень», - сказав Василь Ядуха. Кращим з кращих він вручив грамоти обласної державної адміністрації та цінні подарунки.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ