Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов два тижні провів у Сполучених Штатах Америки

Депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов два тижні провів у Сполучених Штатах Америки

17.02.13 13:42 0 1315
За сприяння Центру «Відкритий Світ» при Бібліотеці Конгресу США Андрій Осіпов вивчав систему управління місцевих громад. Програма включала відвідування м. Вашингтон, (Washington, D.C.) та штату Північна Кароліна (North Carolina). В ході поїздки відбулись зустрічі з виконавчим директором Центру лідерства «Відкритий світ», послом Джоном О’Кіфом та менеджером програми паном Льюїсом Мадаником. В приміщенні бібліотеки Конгресу США для делегатів з України виступили з презентаціями д-р Джон Браун (спеціаліст з питань розробки політичних стратегій для молоді, Джорджтаунський університет), пані Джой Вілсон (радник з питань взаємин з федеральним урядом в вашингтонському офісі Національної Конференції законодавчих органів штатів), пан Морган Вілсон (Президент, Генеральний директор та Голова виконавчого комітету Американо-української ділової ради), пан Хуан Лара (керівник штатних працівників апарату, Комітет у справах ветеранів Палати представників Конгресу США).

Організацією перебування українських делегатів на території Північної Кароліни опікувались представники громадської організації «Сила Дружби» (Frendship Force International), які забезпечили комфортні, безпечні та дружні умови роботи. При цьому програма перебування була вдалою і продуманою до дрібниць, внаслідок чого за обмежений проміжок часу вдалось провести зустрічі з представниками різних гілок влади, громадських організацій, відвідати навчальні заклади та музеї. Під час численних зустрічей у американських посадовців виникало багато запитань щодо системи місцевого самоврядування в Україні, політичної та економічної ситуації, розвитку міста Луцька.

Під час цієї поїздки Андрій Осіпов зустрівся з Томом Тілісом (Thom Tillis) спікером Палати Представників, Вівіан Джонс (Vivian A. Jones) міським головою місто Вейк Форест, Девідом Куком (David Cooke) сіті-менеджером Округу Вейк, Вільямом Мілсом (William A. Mills), директором представництва конгресмена Девіда Прайса, Елейн Маршал (Elaine F. Marshall) секретарем штату та іншими громадськими діячами і посадовими особами. Зустрічаючись з Ненси МакФарлейн (Nancy McFarlane), міським головою міста Ра?лі (англ. Raleigh, столиця штату Північна Кароліна) депутат Андрій Осіпов передав вітального листа від територіальної громади м. Луцька та пропозиції налагодження партнерських стосунків.

За словами Андрія Осіпова, поїздка до США була надзвичайно корисною для нього та дала йому натхнення запроваджувати найкращий досвід місцевої демократії та захисту інтересів територіальної громади Луцька.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ