У Луцьку вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

У Луцьку вшанували пам'ять воїнів-інтернаціоналістів

17.02.13 17:03 0 1174
За участю голови облдержадміністрації Бориса Клімчука, його заступника Сергія Ющака, заступника голови обласної ради Валентина Вітра, міського голови Миколи Романюка, воїнів-афганців, громадськості міста відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

У Волинському обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка відбулися урочисті збори та святковий концерт. Звертаючись до присутніх, Микола Романюк зазначив: «В чергове ми збираємося з вами в цій залі. Слава Богу, що вона ніколи не буває напівпорожньою. У воїнів-афганців є маса проблем. В державі робиться багато речей для їх розв’язання, але, на жаль, можливо не все, що хотілося б. Будемо намагатися силами місцевого бюджету вирішувати окремі питання та проблеми».

Він подякував голові Волинської обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорію Павловичу за його активну життєву позицію. Адже він постійно намагається вирішувати проблем воїнів-афганців.

«Щиро, від душі, вітаю вас з шнім днем. Велика вдячність вам за те, що ви не здалися, є активними учасниками життя суспільства. Вічна пам'ять загиблим, вічна шана живим», – додав Микола Романюк.

За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, мужність і самовідданість, виявлені під час виконання військового обов'язку, патріотичне виховання молоді, а також з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-ої річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан Микола Романюк вручив Подяку міського голови Володимиру Капітулі, Олександру Кривоспицькому, Олександру Щелокову, Сергію Шкваркіну, Григорію Гайці, Миколі Курилюку.

Після урочистих зборів та концерту учасники пройшли вулицями міста та поклали квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

Для воїнів-афганців на території стадіону «Авангард» працювала «польова кухня», де охочі могли скуштувати солдатського кулішу та згадати своїх бойових побратимів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Релігійним ...
Наступна новина: Луцьк: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ