Івано-Франківщина: керівництво Територіального управління МНС в області привітало учасників бойових дій на території інших держав

Івано-Франківщина: керівництво Територіального управління МНС в області привітало учасників бойових дій на території інших держав

18.02.13 12:50 0 1096
В Територіальному управлінні МНС в області вшанували пра­цівників і ветеранів поже­жно-рятувальної служби, які вико­ну­­вали свій інтернаціональний обов’язок у горах Афга­ні­стану, пустелях Іраку, під час врегулювання конфлікту в Югославії та в інших «гарячих точках» планети.

Відкриваючи урочисто­с­ті, на­чальник ТУ МНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький зі словами поваги та вдячності звернувся до колишніх воїнів-ін­тер­націоналістів за їх подвиг, за проявлені героїзм та мужність під час виконання бойових дій. Хвилиною мовчання присутні вшанували і тих, кому не судилося повернутися живими додому. Також учасники урочистих зборів переглянули документальний фільм про бойові дії в Афганістані, наче повертаючись у сповнені звитяги та втрати бойових побратимів часи. В свою чергу, виступаючи пе­ред присутніми, учасник бо­йо­вих дій в Афганістані прапорщик внутрішньої служби у відставці колишній командир відділення СДПЧ-1 по охороні м.Івано-Франківська Ігор Гутич побажав сво­їм бойовим побратимам міцного здоров’я, щастя та добра. У відповідності до наказу начальника ТУ МНС в області колишніх воїнів-інтернаціона­лі­стів було нагороджено грамотами.

З нагоди вшанування в Па­рку воїнів-інтернаціоналістів біля пам’ятника прикарпатцям, котрі заги­нули в Афганістані, відбувся віче-реквієм, у якому взяли участь заступник го­лови Іва­но-Франківської ОДА Роман Іваницький, начальник Територіального Управління МНС в області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький, представники міської влади, духовенства, колишні учасники бойових дій в Афганістані та на території інших держав, родичі загиблих військових.

Після завершення віче учасники бойових дій відвідали польову кухню, де рятувальники ТУ МНС в області пригостили їх солдатською кашею, наче пове­ртаючи усіх у молодість, у ті далекі, обпалені війною, часи, що донині щемлять в серці болем втрат.

Управління ДСНС України в області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Радомишльський район: ...
Наступна новина: Тернопіль: в Управлінні ...

КОМЕНТАРІ