Чернівці: Віталій Михайлішин вручив воїнам-інтернаціоналістам ордери на квартири

Чернівці: Віталій Михайлішин вручив воїнам-інтернаціоналістам ордери на квартири

18.02.13 13:20 0 1300
У Чернівецькій обласній філармонії відбулися урочистості, присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 24-й річниці виведення військ з Афганістану. Під час них секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин вручив воїнам-інтернаціоналістам ордери на квартири.

«Ми вдячні усім воїнам за хоробрість, за міцність духу, за те, що нарешті мирні часи і вже немає тієї безглуздої війни, – А всім, хто пройшов через пекло війни в Афганістані і повернувся додому, бажаю оптимізму щодня, здоров’я на довгі роки та родинного затишку. Міська рада постійно співпрацює з воїнами-інтернаціоналістами і робить все можливе задля покращення їхнього життя. Уже виділено земельну ділянку для будівництва багатоквартирного будинку по вулиці Червоноармійській.

Міська рада йде на зустріч інтернаціоналістам у питанні виділення ділянок для приватного користування. Надано земельну ділянку в районі вулиці Руської для відкритої автостоянки. Від цього року з міського бюджету виплачується щомісячна допомога вдовам загиблих у Афганістані. Також кожна сім’я загиблого воїна-інтернаціоналіста щомісячно отримує з міського бюджету по 500 гривень.»

Ще одним підтвердженням цих слів стало вручення ордерів на квартири двом воїнам-інтернаціоналістам. Довгоочікувані документи особисто вручав Віталій Михайлішин. Ордер на однокімнатну квартиру отримав учасник бойових дій в Афганістані, інвалід 3-ї групи Віктор Остафійчук. Трикімнатну квартиру отримав учасник бойових дій в Афганістані, інвалід 3-ї групи Валерій Денисюк. На урочистостях не зміг бути присутнім учасник бойових дій в Афганістані, інвалід 3-ї групи Володимир Шевчук, тож ордер на квартиру йому буде вручено наступного тижня, з нагоди святкування Дня захисника Вітчизни.

Урочистості увінчалися зворушливим концертом за участю талановитою молоді, а також таких титулованих артистів як дует «Писанка», Іван Дерда та Василь Данилюк.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Віньковецький район: ...
Наступна новина: На Волині засуджено ...

КОМЕНТАРІ