В Чернігівській міській раді презентували електронні системи голосування

В Чернігівській міській раді презентували електронні системи голосування

18.02.13 17:25 0 1186
14 лютого в Чернігівській міській раді презентували кілька варіантів технічного устаткування та програмного забезпечення для встановлення електронної системи голосування.

Заступник міського голови – керуючий справами виконкому Станіслав Віхров, який очолює робочу групу, наголосив, що спеціалісти міської ради поспілкувалися з колегами з інших міст і вже працюють над технічною документацією, проте вирішальною є думка саме депутатського корпусу.

Представник компанії «АВ-ПРО», дистриб’ютора в Україні «Taiden», комерційний директор Єфим Маєвський коротко поінформував про технічні характеристики і програмні можливості кількох варіантів електронної системи. Він наголосив, що вся продукція сертифікована в Україні і має три роки гарантії.

За словами представника компанії «ІНКОМ» Андрія Петровського, за проведеними попередніми підрахунками вартість мінімального набору технічного забезпечення та програмного комплексу (пульт із мікрофоном та кнопками для голосування, реєстраційні картки, екран для виведення результатів, звуковий супровід, стенограма сесійного засідання) може становити понад 600 тис. грн.

С. Віхров зауважив, що вже в ході спілкування стала зрозумілою позиція депутатів щодо вимог до майбутньої системи голосування. З огляду на значну вартість будь-якого з варіантів електронних систем, міська рада ретельно пропише технічні умови та оголосить тендер.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: ...

КОМЕНТАРІ