Чернігів: Громадські організації мають визначитися з уповноваженим представником

Чернігів: Громадські організації мають визначитися з уповноваженим представником

18.02.13 18:35 0 1084
До уваги громадських організацій, легалізованих на день введення Закону України «Про громадські об’єднання» в дію шляхом повідомлення про заснування!

Відповідно до пункту 13 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про громадські об’єднання» громадські організації, легалізовані на день введення цього Закону в дію шляхом повідомлення про заснування, протягом шести місяців з дня введення цього Закону в дію визначають особу (осіб), уповноважену представляти громадське об’єднання, з дотриманням вимог частини шостої статті 9 цього Закону та подають відомості щодо цієї особи (осіб), передбачені підпунктом 3 частини другої статті 16 цього Закону, до уповноваженого органу з питань реєстрації.

Згідно з пунктом 3 частини другої статті 16 Закону такими відомостями є:

* прізвище, ім’я, по батькові (за наявності),

* дата народження,

* контактний номер телефону та інших засобів зв’язку.

До них додається письмова згода цієї особи, передбачена частиною шостою статті 9 цього Закону (особа може бути визначена особою, уповноваженою представляти громадське об’єднання, за наявності її особистої згоди).

Відомості та письмова згода подаються до реєстраційної служби Чернігівського міського управління юстиції, за адресою: м. Чернігів, вул. Любецька, буд. 40-А, каб. 7, тел. 65-15-37.

Закон України «Про громадські об’єднання» введено в дію з 1 січня 2013 року.

За повідомленням реєстраційної служби Чернігівського міського управління юстиції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ