Крадене дерево - не зігріло помешкання

Крадене дерево - не зігріло помешкання

18.02.13 08:24 0 1229
11 лютого в чергову частину Волинського лінійного відділу по телефону звернувся начальник дільниці Львівської залізниці про те, що при обході на перегоні Бубнів-Володимир Волинський в напрямку Сокаль-Ковель було виявлено незаконну порубку дерев. Оперативно зв’язавшись з працівником лісової охорони, міліціонери слідчо-оперативної групи незабаром вже були у вказаному, де з’ясували, що було зрублені сорок дерев різних порід.

Проведеними профілактичними заходами працівниками Волинського лінійного відділу був знайдений лісопорушник, ним виявився мешканець села Черчичі Волинська області, який ніде не працює. При огляді його подвіря працівники транспортної міліції зайшли порізані дерева, а це клен ясиновистий, вільха звичайна та в’яз. Як він пояснив, дерева різав в кінці січня цього року, для власного використання – опалення господарства. Підраховано, що чоловік незаконно зрубав дерев загальною кубомасою 12 кубометрів деревини, завдавши лісгоспу чималі збитків.

З початку року - це вже не перший випадок вирубки лісу на території обслуговування транспортної міліції УМВС України на Львівській залізниці. Так, в минулому році працівниками транспортної міліції було зареєстровано сім випадків, а вже протягом цього року - дев’ять випадків незаконної вирубки дерев, де було зрубано 198 дерев різних порід.

Підрозділ зв’язків з громадськістю

УМВС України на Львівській залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ