У прокуратурі міста Луцька відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів обласного центру

У прокуратурі міста Луцька відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів обласного центру

18.02.13 11:51 0 1112
У прокуратурі міста Луцька за участі прокурора області Андрія Параки та першого заступника начальника УМВС України у Волинській області Михайла Руденка відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів міста, на якій обговорено стан законності та ефективності протидії злочинності в обласному центрі Волині упродовж 2012 року.

На нараду було запрошено Луцького міського голову Миколу Романюка.

Виступаючи перед учасниками наради, прокурор міста Луцька Сергій Данілін відмітив, що завдяки скоординованим діям правоохоронних органів, спрямованим на боротьбу зі злочинністю, минулоріч в обласному центрі вдалося знизити рівень злочинності.

На третину зменшилася кількість злочинів, вчинених у 2012 році на території Луцька. На 43 % менше скоєно умисних вбивств, на 75% - тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, та зґвалтувань. При цьому, усі вищевказані злочини розкриті.

Завдяки підвищенню ефективності роботи міськвідділу внутрішніх справ із охорони громадського порядку у 2012 році у Луцьку зменшилась вулична злочинність, на 81 % менше вчинено розбійних нападів, на 26 % - грабежів.

Суттєво зменшилась також кількість злочинів, вчинених у стані алкогольного сп’яніння, а також особами, які їх раніше вчиняли.

Разом з тим, не завжди вжиті у минулому році правоохоронними та іншими державними органами заходи давали очікувані результати, тому на нараді визначено пріоритетні напрямки роботи правоохоронних органів м. Луцька на 2013 рік та розроблено конкретні спільні заходи щодо активізації боротьби з тяжкими та особливо тяжкими злочинами, посилення протидії злочинам проти власності, насамперед крадіжкам з квартир, незаконним заволодінням транспортними засобами й матеріальними цінностями.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині за втручання ...
Наступна новина: Віньковецький район: ...

КОМЕНТАРІ