Чернігівщина: Молодь трьох країн зміцнює свою співпрацю

Чернігівщина: Молодь трьох країн зміцнює свою співпрацю

19.02.13 00:25 0 1046
14 лютого Чернігівщину відвідали молодіжні делегації Республіки Білорусь та Російської Федерації.

В обласній державній адміністрації відбулася офіційна зустріч керівництва структурних підрозділів органів виконавчої влади у справах молоді Брянської та Орловської областей Російської Федерації, Гомельської та Могильовської областей Республіки Білорусь, Чернігівської області, молодіжних громадських організацій.

В.о. заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Юрій Музика ознайомив учасників діалогу з реалізацією державної молодіжної політики в області, підкресливши, що вона являється одним із пріоритетів роботи органів влади Чернігівщини.

Під час спілкування сторони обговорили перспективи міжнародного молодіжного співробітництва на 2013 рік.

У рамках тристороннього діалогу вже у 18-те відбулося підписання Виконавчого протоколу на 2013 рік до Угоди про міжнародне молодіжне співробітництво між Чернігівською, Гомельською, Могильовською, Брянською та Орловською областями, яким передбачається проведення 29 спільних міжнародних молодіжних заходів. Центральним же заходом залишається Міжнародний молодіжний фестиваль «Дружба», який щорічно відбувається наприкінці червня неподалік від с.Сеньківка Городнянського району.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Підсумки року ...
Наступна новина: Чернігівщина: Вшанували ...

КОМЕНТАРІ