На Волині центр надання адміністративних послуг готовий на 99%

На Волині центр надання адміністративних послуг готовий на 99%

19.02.13 16:45 0 1198
Центр надання адміністративних послуг, який знаходиться в Луцьку на вулиці Лесі Українки, готовий до роботи на 99%. Такий висновок зробили голова облдержадміністрації Борис Клімчук та Луцький міський голова Микола Романюк, оглянувши його приміщення. Усі ремонтні роботи тут виконували працівники ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536».

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як розповіла, що перший поверх установи працюватиме за принципом «єдиного вікна», який передбачає, що різноманітні довідки, погодження та висновки збиратимуться працівниками, а не покладатимуться на замовника. Частина другого поверху також буде задіяна для обслуговування суб’єктів господарювання, а ще там будуть розміщені відділ звернень громадян і служба оперативного реагування «15-80», яка працює цілодобово. На третьому поверсі знаходитиметься управління містобудування та архітектури і земельних ресурсів, на четвертому – управління розвитку підприємництва та реклами. Для унеможливлення будь-яких зловживань буде відбуватися відеоспостереження і звукозапис усіх розмов громадян з надавачами послуг. Щодень 32 спеціалісти зможуть прийняти 400-500 громадян.

Борис Клімчук відмітив той факт, що в ЦНАПі розмістяться всі служби, які зможуть оперативно реагувати на потребу громадян. «Тут вперше в Україні реалізовано принцип єдиного вікна. Це те, про що я постійно кажу, коли мова заходить про боротьбу з корупцією. Ліпше просто створити умови, що її унеможливлюють чи мінімалізують. Тут створені такі умови. За місяць-півтора ми його відкриємо, запустимо в роботу, усі служби вже сформовані та готові працювати. Якщо мені скажуть, що це не реформа, то я заперечу, що це більше – це спокійна революція. Люди це оцінять. Центр буде працювати на всю область, в містах та районах теж створюють центри. Електронним зв’язком він буде з’єднаний з ними та з усіма службами обласної державної адміністрації. Відкриття центру - це логічне завершення та практичне застосування сайту «Адміністративні послуги Волинської області».

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: на ...
Наступна новина: У Львові відбулася ...

КОМЕНТАРІ